How to add new unit pictures?

If you have the desire to modify SR2010 here is where you can discuss and share your designs and ideas. NOTE: Mods are a change to the original program and are not supported by BattleGoat Studios.

Moderators: Legend, Balthagor, Moderators

Post Reply
Message
Author
User avatar
w101011
Sergeant
Posts: 13
Joined: Nov 10 2005

How to add new unit pictures?

#1 Post by w101011 » Oct 02 2007

I have add a unit in SRUNITS.csv file . And I also saved pictures to .PNG (UNITBITS498~510). Then I import the equpment file in mapeditor, but a blank appeard in the list.

Please teach me how to add it...

Image
Image
Image
Image
Image
Last edited by w101011 on Oct 02 2007, edited 3 times in total.

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 19931
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

#2 Post by Balthagor » Oct 02 2007

You should make sure that you have placed the .PNG files in the correct folder (\Supreme Ruler 2010\Graphics\Units).

You might want to try using numbers from 270 to 300. we may have an artificial limit on the number of unit pics supported, I don't remember anymore.

If all of this does not work, e-mail me your equipment file and your pics and I'll try it out myself.
Last edited by Balthagor on Oct 02 2007, edited 1 time in total.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

User avatar
w101011
Sergeant
Posts: 13
Joined: Nov 10 2005

#3 Post by w101011 » Oct 02 2007

You mean the filename of pictures must be UNITBITS270~300. I will try it.

Thanks. :D

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 19931
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

#4 Post by Balthagor » Oct 02 2007

let me know if you still have problems after trying that.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

Post Reply

Return to “Mods”