Map Errata

Place bug reports / questions here.

Moderators: Balthagor, Legend, Moderators

Post Reply
Message
Author
samuel_1991
Lieutenant
Posts: 56
Joined: Mar 04 2015
Human: Yes

Re: Map Errata

#61 Post by samuel_1991 » Jan 18 2016

Balthagor wrote:North Korea imports all its uranium;

https://en.wikipedia.org/wiki/Uranium_mining_by_country

With current sanactions against the country, how would North Korea import its Uranium?


Not Kazakhstan, not Russia, not China (Xi Jin Ping don't even bothered to visit Pyongyang but the "dirty lady" claimed by the North) and all 3 of them are part of Nuclear Supplier Group which are bounded not to export Uranium to North Koreans.

http://www.nti.org/facilities/677/

http://www.pbs.org/newshour/rundown/u-s ... um-mining/


Since the facilities size and status are unknown, therefore it is appropriate to have one or two hex that capable to build 2 uranium mines will do.



Same goes to oil supplies, which must be done in Oil Derricks as it is believed North Koreans possess some oil reserves but the lack of investments and technologies to extract the oil.

zapywrg
Corporal
Posts: 5
Joined: Mar 27 2009

Re: Map Errata

#62 Post by zapywrg » Feb 19 2016

X:1730 Y:576
The locate is near NEW CASTLE CITY in Australia.
There is a military complex with two sea port in the same slot,
--one is normal, and the other is a shadow.
The complex center is under construction too.
Could somebody fix it?
Thanks!!

JollyGoodBork
Captain
Posts: 108
Joined: Feb 17 2016
Human: Yes

Re: Map Errata

#63 Post by JollyGoodBork » Mar 14 2016

Ad the strategically important öland bridg to the later scenarios:
https://www.google.se/maps/place/%C3%96 ... ed7cdcd779

Also, Liechtenstein is a part of Austria. I guess I'll just have to accept that though, and modding it in would be super easy.

Armandeus
Corporal
Posts: 3
Joined: Oct 21 2014
Human: Yes

Re: Map Errata

#64 Post by Armandeus » Apr 30 2016

Balthagor wrote:
Armandeus wrote:...There have been a couple of patches to the game since we brought up these errors. Could we have an estimate as to when they will be patched?...
Map errata don't actually break the game so are lower priority. This is work for Nov/Dec.
OK, sorry to "necro" this thread, but the map errata was said to be work for Nov/Dec two years ago.

I would like to request either A) the map errata go into the very next patch,

or B) make a tutorial that is clear to understand that enables users to fix the map themselves.

I have read and followed carefully the instructions at http://www.supremewiki.com/node/42 for creating a cache, and although I am able to create a cache SAV with my edited OOF file, the game does not display the cities as renamed. I tried loading the SAV many different ways, and moving it out of the Savegame folder either makes me into Egypt or makes me Korea and instantly makes me lose the game.

Battle Goat, please address this. Thank you.

jsislsrt
Private
Posts: 1
Joined: May 20 2016
Human: Yes

Re: Map Errata

#65 Post by jsislsrt » May 20 2016

Hey guys,
Due to the latest decommunization laws in Ukraine following cities had changed their names (gc2020 map):
Dnipropetrovsk x1018 y163 - now Dnipro (https://en.wikipedia.org/wiki/Dnipropetrovsk#Toponymy)
Dniprodzerzinsk x1015 y162 - now Kamianske (https://en.wikipedia.org/wiki/Kamianske)
Illichivsk x997 y173 - now Chornomorsk (https://en.wikipedia.org/wiki/Chornomorsk)
Krasnoarmiysk x1031 y163 - now Pokrovsk (https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1 ... 0.BD.D0.B0)
Nearly half (visual estimate) of city names inside Ukraine borders are spelled with mistakes starting from capital Kyiv (NOT Kiev and certainly not Kyyiv). Should I roster them?

Col_Travis
Brigadier Gen.
Posts: 691
Joined: Mar 09 2009
Location: CANZUK Intelligence Service

Re: Map Errata

#66 Post by Col_Travis » Sep 15 2016

GERMANY

The following hexes were part of the German Provence of Grenzmark Posen-Westpreußen and not Poland from 1919-1945 (x905 y138, x906 y137-8, x907 y136-8, x908 y135-8, x909 y134-8, x910 y135-8, x911 y135-7, x912 y136-7, x913 y132, and x914 y134). The capital of the provence Pila (x910 y138) should be Schneidemühl. The two hexes at x855 y150-151 make up the Eupen-Malmedy region that was re-incorperated in to Germay in 1940. You are missing a major German Base at Stendal x885 y141 this was the training school for the Fallschirmjägers and needs and airfield and a baracks.

merlinx_at
Captain
Posts: 124
Joined: Oct 07 2016
Human: Yes
Location: Austria

Re: Map Errata

#67 Post by merlinx_at » Oct 08 2016

Hallo,

Vaduz (AT) has a Railroad connected from CH which is wrong.
The Railroad should go up from X:876 Y:169 to X:877 Y:168 and at least finally to Bregenz (AT)

+ the most important train-connection in central Europe is missing - Budapest (HU) - Wien (AT) - Linz (AT) - Salzburg (AT) - Rosenheim (DE) - Innsbruck (AT) - Bregenz (AT) --> Zürich (CH) ... which i can understand under some terms.

Please see screens and https://www.google.at/maps/dir/Budapest ... m1!5e2!3e3

thanks

greets
Attachments
vaduz.jpg
vaduz-train.jpg
SRU 9.0.73.1 (Steam) / W7Pro-64 eng

merlinx_at
Captain
Posts: 124
Joined: Oct 07 2016
Human: Yes
Location: Austria

Re: Map Errata

#68 Post by merlinx_at » Oct 23 2016

SRU 9.0.73.1 (Steam) / W7Pro-64 eng

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20802
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Map Errata

#69 Post by Balthagor » Feb 08 2017

mrgenie wrote:Bredasdrop - should be Bredasdorp
Col_Travis wrote:Bredasdorp is located at x:985, y:584 and the naval prodution center at Capetown x:976, y:582 still has the wrong name, it should be Simonstown. And the British base at x:513, y:667 still has no name, it should be RAF Mount Pleasant.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

JollyGoodBork
Captain
Posts: 108
Joined: Feb 17 2016
Human: Yes

Re: Map Errata

#70 Post by JollyGoodBork » May 11 2017

In the game, the swedish city of Visby is called "Gotland". However, Gotland is the name of the island that the city is situated on.

In case that sentence wasn't clear enough:
Visby is the correct name of the village with the coordinates X:914 Y:115

vahadar
Lt. Colonel
Posts: 247
Joined: May 19 2010
Human: Yes

Re: Map Errata

#71 Post by vahadar » Sep 01 2017

Balthagor wrote:
vahadar wrote:German 1914 Infantry is missing its icon with SR1914 DLC. (unit id 191, icon id 907).
Same for Russian Empire infantry unit id 191 icon id 905

I have blank icons.
Do the meshes work though? Sounds like UGBITS4 wasn't copied over to Ultimate when it was last changed.
Flags for all german colonies in 1914 scenario are missing with SRGW dlc.
Same for british Zanzibar at least.
I guess it is the same reason as in quote.

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20802
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Map Errata

#72 Post by Balthagor » Sep 02 2017

noted, thanks.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

oberkommando
Major
Posts: 195
Joined: Sep 21 2008
Location: Querétaro

Re: Map Errata

#73 Post by oberkommando » Dec 04 2017

- ARGENTINA
1.- Nuclear station units Atucha I & II are currently located in Buenos Aires, Argentina. In the capital. The correct location is X:509, Y:582 next to a town called "Zárate".

https://en.wikipedia.org/wiki/Atucha_I_ ... ower_Plant

2.- New air fild for Russia in the Kuril islands (Iturup). Russians have being constructing both a civilian and a military air field.
X:1664, Y:182 for the military airfield and where the current KURIL´SK town is located (X:1665, Y:179).

https://www.defensenews.com/global/euro ... -by-japan/

Edition.
- JAPAN

Nuclear station Fukushima I & II are to be located in:
X:1657, Y:223
They are currently located next to city of Fukushima.
X:1655, Y:222
Cheers!
Last edited by oberkommando on Jan 28 2018, edited 1 time in total.

Felius
Warrant Officer
Posts: 43
Joined: Aug 13 2011
Human: Yes

Re: Map Errata

#74 Post by Felius » Jan 25 2018

Speaking of terrain, Kyushu and Honshu are done as if they were contiguous landmasses without passages between them in the modern maps. In the WW2 maps, the hex with Shimonoseki is done as a wide river, allowing ship passage, but in the '49 cold war start or any of the post 2000 starts it is all land, making ships have to go around it, which shouldn't be the case. Haven't checked the Great War maps since I haven't gotten it yet though.

Edit: Also in Japan:

Osaka has a Rubber Synth and a Consumer Goods factory occupying the same slot, with the Rubber facility on top.

samuel_1991
Lieutenant
Posts: 56
Joined: Mar 04 2015
Human: Yes

Re: Map Errata

#75 Post by samuel_1991 » Mar 10 2018

In X:265 Y:200 (USA), I have an Industrial Factory instead of Industrial Complex in the Center.

SAV file:
https://www.dropbox.com/s/l39jl8z4ka40x46/JPN2.SAV?dl=0

Post Reply

Return to “Issues and Support”