Help SRU , cant get the right Screen Specs for my PC

General discussion related to the game goes here.

Moderators: Legend, Balthagor, Moderators

Post Reply
Message
Author
qamex
Corporal
Posts: 6
Joined: Jul 09 2018
Human: Yes

Help SRU , cant get the right Screen Specs for my PC

#1 Post by qamex » Jul 09 2018

Hello, sorry for requesting help for this issue, but i can't find any Graphics specs inside the game to my screen

I have a Predator Z35 (35 Inch) with a Nvidia GTX 1080 Screen 2560x1080

And for some reason i can't make the game run well in this screen even when i choose all graphics option in the game

I choose to not run in windowed mode and no matter what it goes windowed, and with this some ingame buttons cannot be used

My game is from Steam , fully updated, also my video card and pc Fully updated

Hope some have an idea of this thing

GIJoe597
Board Admin
Posts: 2837
Joined: Sep 29 2008
Human: Yes
Contact:

Re: Help SRU , cant get the right Screen Specs for my PC

#2 Post by GIJoe597 » Jul 09 2018

Do you by any chance have the windowed mode option checked in options?

qamex
Corporal
Posts: 6
Joined: Jul 09 2018
Human: Yes

Re: Help SRU , cant get the right Screen Specs for my PC

#3 Post by qamex » Jul 09 2018

No, I double check to NOT have it, but all the time it goes on, by their own, dont know why

evildari
Colonel
Posts: 312
Joined: Aug 10 2017
Human: Yes

Re: Help SRU , cant get the right Screen Specs for my PC

#4 Post by evildari » Jul 09 2018

try running the game at least once with -fullscreen
with that i can play the game with the Z35P at 3440x1440 even if that resolution is not displayed in the option it works at this resolution.
my mods
http://www.bgforums.com/forums/viewtopi ... 79&t=25932 (even techs and units for everyone - AI will own you too)
http://www.bgforums.com/forums/viewtopi ... 79&t=29326 (MARSX2)

qamex
Corporal
Posts: 6
Joined: Jul 09 2018
Human: Yes

Re: Help SRU , cant get the right Screen Specs for my PC

#5 Post by qamex » Jul 09 2018

The only Graphic option that make the game looks "Well" is 1920x1080 but this configuration in my screen of 35 Inch , looks really terrible, in this configuration it not goes windowed

qamex
Corporal
Posts: 6
Joined: Jul 09 2018
Human: Yes

Re: Help SRU , cant get the right Screen Specs for my PC

#6 Post by qamex » Jul 09 2018

evildari wrote:
Jul 09 2018
try running the game at least once with -fullscreen
with that i can play the game with the Z35P at 3440x1440 even if that resolution is not displayed in the option it works at this resolution.
I always use fullscreen, the problem is, when i use higher resolution, it goes windowed and i better don't dare to go to the desktop , because when i go to the desktop ,and i go back to the game the game screen is quite smaller and it gets impossible to use any button in the game, that's the main issue here, cant go to desktop because the game screen gets very distorted and it is almost impossible to use the game buttons,

qamex
Corporal
Posts: 6
Joined: Jul 09 2018
Human: Yes

Re: Help SRU , cant get the right Screen Specs for my PC

#7 Post by qamex » Jul 09 2018

Im going to take some screen shots so you can see what is going on here

qamex
Corporal
Posts: 6
Joined: Jul 09 2018
Human: Yes

Re: Help SRU , cant get the right Screen Specs for my PC

#8 Post by qamex » Jul 09 2018

SRU1 Settings 3200x1800
The lower part of the screen blocked by the TaskBar, It doesnt matter if i hide it or not , when im in the game and i go to the lower part of the ingame screen it goes up the task bar.

SRU2 this happened when i go to desktop and return to the game

SRU3 You can see highlighted the option single player, but the mouse pointer it is in fact in the CREDITS option
Attachments
SRU3.jpg
SRU2.jpg
SRU1.jpg

Post Reply

Return to “General Discussion - SRUltimate”